vrijdag 23 november 2012

Our first official post! Yay!

Hee mensen! Wij zijn GI Applepie en wij bestaan uit Duc, Carolien, Jordan, Kevin, Laurens en Yaseen. Wij hebben als opdracht gekregen om een Retro-Game te upgraden met moderne technieken.

Eerst moesten we natuurlijk een naam bedenken voor onze awesome groep. Na een brainstorm sessie van we weten niet hoe lang, hadden we al heel veel bedacht. Behalve een naam voor het team. Vervolgens gingen we naar huis om er nog een nachtje over te slapen. Sommige mensen (Laurens) hadden die nacht niet nodig, want zoals algemeen bekend is, inspiratie komt op de wc. Hij nam de eerste letters van Gameprogrammeren Introductieproject (GI) en toen bedacht hij uit het niets: 'Ik heb zin in Applepie!'

De volgende dag kwamen we allen bijeen en Laurens vertelde ons over zijn openbaring. Wij vonden het een raar verhaal, maar de naam was acceptabel. (Stiekem vonden we het allemaal awesome!)

Ons spel wordt gebaseerd op BomberMan, maar in First Person gespeeld en met de kinect. We hopen dat het een geweldig leuk spel wordt! Misschien worden we er nog fit van ook!

Groepsfoto volgt nog!

Namens GI Applepie,
Carolien op Laurens account :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten